iEAST lejátszók okosotthon rendszerekhez »
Hírek

iEast termékek a XIX. Házimozi és HiFi Show-n!

2018. október 5.

Magyarországon először találkozhat a nagyközönség kiállításon az iEast aktuális kínálatával, október 27–28. között a WestEnd bevásárlóközpontban található Hilton hotelben megrendezésre kerülő Házimozi és HiFi Show-n. A szálloda M szintjének Szekszárd termében nem csak a jelenleg is kapható AudioCast (M5), a SoundStream (M20), a Stream Pro (M30), a StreamAmp AM160 és a beépíthető StreamAmp AMP-i50B fogható kézbe és próbálható majd ki, de két újdonság is debütál.

Az újdonságokról a kiállításig még részletesebben beszámolunk, de az AudioCast (M5) testvérének tekinthető, csak Bluetooth-on lejátszó (igaz, akár CD-minőségben is, hiszen AptX™ kompatibilis), elsősorban a telefonon tárolt zenéket megszólaltató (pl. autóhifin, otthoni erősítőn, aktív hangfalon) apróságról, és egy rackszekrénybe is építhető, 4-zónás lejátszóról van szó. Utóbbi gyakorlatilag 4 darab Stream Pro M30-nak tekinthető, amely egy ipari kivitelű készülékházban kapott helyett, komoly tápegységgel, passzív hűtéssel:

 

 

A kiállítás weboldalán a regisztráció menüpontban már kedvezményesen előrendelhetőek belépőjegyek, de terveink szerint mi is sorsolunk majd ki belőlük Facebook oldalunkon, így azt is érdemes most gyakrabban látogatnod! Az iEast mellett a Szekszárd teremben találkozhatsz cégünk egyéb lejátszó és NAS márkáival is, többek között a REVO-val, a HiMedia-val, a Dune HD-vel, a Synology-val.

© Copyright   iEAST.hu - NEON Multimedia Kft.  |  Minden jog fenntartva!
.