iEAST lejátszók okosotthon rendszerekhez »
Legfrissebb hírek
2021. november 17.

iEast Controller – megújult a távvezérlő alkalmazás!

Bár továbbra is elérhető a korábbi iEast Play alkalmazás mind az Apple, mind a Google alkalmazásboltjaiban, mostantól az iEast Controller nevű programot érdemes letöltenünk és használnunk. Megújult, színesebb és kényelmesebb lett a kezelőfelület, de fekvő képernyőn még mindig nem használható...

tovább a teljes cikkhez »
Bár továbbra is elérhető a korábbi iEast Play alkalmazás mind az Apple mind a Google alkalmazásboltjaiban mostantól az iEast Controller nevű programot érdemes letöltenünk és használnunk Megújult színesebb és kényelmesebb lett a kezelőfelület de fekvő képernyőn még mindig nem használható Komolyabb újdonságot nem hoz az új app de azért lényegesen szívesebben használjuk mint elődjét hiszen 8211 Könnyebben átlátható mely lejátszók tartoznak egy csoportba mert egy bekeretezett blokkban jelennek meg 8211 Egyszerűbb lett a lejátszók csoportosítása szinkronba kapcsolása nem kell mostantól egymásra dobnunk a főképernyőn őket az adott lejátszó vagy csoport jobb felső sarkában lévő + jeles ikonra kattintva jelölhetjük ki a csoport tagjait 8211 A források kiválasztása a böngésző oldal alján ikonos lett egy-egy lejátszó különböző bemenetei ikonok formájában jelennek meg az aktuális zölddel kijelölve 8211 Csoportba kapcsolt lejátszóknál továbbra is csak a csoportvezető amihez a többit hozzáadtuk presetjei használhatóak 8211 A lejátszók képernyőjén is állítható mostantól a csoport hangereje nem kell ezért belépni a lejátszás képernyőre De persze ott is állítható egysével és csoportosan is a hangerő 8211 Újra működik az ismétlés nélküli lejátszás sőt szerencsére ez az alapértlemezett mód 8211 Az ébresztőóránál beállítható az ébresztés időtartama is azaz hogy meddig szóljon Kb ezzel ki is merült a változások listája Néhány új kifejezés nincs magyarra fordítva még elfelejtették ezeket az új szövegeket elküldeni nekünk az app megjelenése előtt Ami nagyon hiányzik továbbra is az a landscape fekvő mód támogatása legalább tablet esetében Főleg ha az a tablet mondjuk egy okosotthon fali kezelője ahol valóban van értelme a multiroom zenelejátszásnak Ez utóbbi hiányosságot már jeleztük egyébként a Linkplay-nek is hiszen ez rajta múlik a chipszettel együtt a mobil appot is úk adják a gyártóknak utóbbiak csak egyedivé teszik apróbb grafikai változtatásokkal Mivel egy új alkalmazásról van szó az iEast Controller esetében ne várjuk hogy magától frissül az eddig használt iEast Play Keressünk rá az alkalmazásboltokban az új appra és telepítsük
2021. július 26.

Új firmware-frissítés – Kövesd Facebook-oldalunkat!

Ha követed Facebook-oldalunkat, bizonyosan nem maradsz le olyan hírekről, mint a mai posztunk a firmware-frissítések topikban! Javítva több probléma a Spotify, Deezer és Qobuz online zeneszolgáltatások elérése kapcsán.

tovább a teljes cikkhez »
2021. március 11.

Újabb iEast Play frissítés Amazon Music és TIDAL fejlesztésekkel

Az elmúlt héten mind az androidos, mind az iOS verziója frissült az iEAST távvezérlő-alkalmazásának. Mostantól az Amazon Music szolgáltatás még több országból elérhető, illetve a TIDAL-ben megjelent a következő dal (next song) funkció. Említést érdemel még a stabilabb multiroom lejátszás és csoportosítás, ami szintén ezen kiadás újdonsága. Kérünk mindenkit, frissítse mobiljain az iEast Play appot!

2020. október 29.

Új iEast Play app és firmware napokon belül, komoly újdonságokkal

Elkészült a legújabb frissítés az iEast Play alkalmazásból, hamarosan felkerül az alkalmazásboltokba. Igen jelentős újdonságokat várhatunk!

tovább a teljes cikkhez »
Elkészült a legújabb frissítés az iEast Play alkalmazásból hamarosan felkerül az alkalmazásboltokba Igen jelentős újdonságokat várhatunk kb az alábbiakat 8211 Böngészhető végre az USB-s háttértárak fájrendszere tehát nem ömlesztve látunk minden zenefájlt egyetlen listában 8211 Nincs többé kör alakúra vágva a lemezborító így nem is forog lejátszás közben 8211 A főleg Apple környezetben elterjedt AIFF veszteségmentesen tömörített zenefájlok lejátszása 8211 Hálózati források pl NAS kedvencek és saját lejátszási listák is felvehetők a PRESET-ek közé 8211 Ki- bekapcsolható a bebootolásra utaló hangjelzés 8211 Javítva a Wi-Fi Hotspot ki- bekapcsoló gomb működése 8211 3D-s hangzáskép csak az erősítővel is rendelkező modelleken 8211 Ki-bekapcsolható basszusszabályzás csak az erősítővel is rendelkező modelleken 8211 Frissül a beépített TIDAL-kliens javítva az esetleges belépési probléma bizonyos hálózatokból 8211 Kisebb késleltetés 800 ms multiroom-lejátszáskor 8211 Javított megbízhatóság multiroom-lejátszáskor 8211 Megbízhatóbb közvetlen kapcsolat amikor a mobillal közvetlenül a lejátszó által létrehozott wifi-hálózathoz csatakozunk 8211 Mostantól megtekinthető a változások listája és egyéb adatok az új programról frissítés után Beállítások About iEAST Play 8211 Új ikonja van iEast logóval az alkalmazásnak Az új alkalmazáshoz új firmware is meg fog jelenni minden aktuális iEast lejátszóra
2020. június 5.

Frissült az iEast Play app Androidon és iOS-en is

A megújult TuneIn szolgáltatás miatt frissült a mobilalkalmazás.

tovább a teljes cikkhez »
Mostantól a TuneIn szolgáltatás rádióadói is elmenthetőek a lejátszók PRESET-jei közé v4 2 8230 vagy újabb firmware mellett A kiszemelt adót kiválasztva a TuneIn felületén az alábbi képen zöld nyillal jelzett ikonra kattinva tudjuk elmenteni a kívánt programhelyre a rádiót 8211 hasonlóan mint eddig a vTuner esetében Ha nálad nem jelenik meg a PRESET ikon akkor régebbi firmware van még a lejátszón ellenőrizd hogy a fentebb említett verzió vagy újabb legyen telepítve
2020. március 2.

Minden modellre elérhető már a decemberi firmware-frissítés

A több újdonságot (pl. DEEZER, EQ) is hozó decemberi firmware-frissítés mától az M30-asokra is elérhető, így minden aktuális iEast lejátszóra telepíthető online!

tovább a teljes cikkhez »
2019. december 19.

Immár magyarul is tud az iEast Play app!

A mai napon frissült az iEast Play mobil alkalmazás androidos és iOS verziója is, és mindkét platformon egyforma funkciókt kínál. Megérezett tehát a DEEZER támogatása iOS-re is, de számos más újdonság mellett a magyar nyelvnek örülünk a legjobban, mivel már több mint 1 éve dolgozunk azon, hogy végre magyarul is használható legyen az alkalmazás.

tovább a teljes cikkhez »
A mai napon frissült az iEast Play mobil alkalmazás androidos és iOS verziója is és mindkét platformon egyforma funkciókt kínál Megérezett tehát a DEEZER támogatása iOS-re is de számos más újdonság mellett a magyar nyelvnek örülünk a legjobban mivel már több mint 1 éve dolgozunk azon hogy végre magyarul is használható legyen az alkalmazás Az új apphoz bizonyos modelleken bizonyos új funkciókhoz pl a frissített TuneIn használatához a firmware frissítésére is szükség lehet v4 2 xxxx x verzióra ezt felkínálja az alkalmazás amikor régebbi firmware-t használó lejátszót talál a hálózaton 8211 már ha van internetkapcsolatunk is a letöltéséhez Az összes jelentős újdonság DEEZER támogatás Androidon ez már pár hónapja megvolt Amazon Music támogatása csak az USA-ban elérhető Új TuneIn alkalmazás támogatva a logines belépést is a még több internetrádió elérése érdekében Equalizer funkció az újabb modelleken külön szabályozhatóak a mély és magas hangok NAS-ról történő lejátszás során is állíthatunk össze lejátzási listákat mostantól Az iEast Play alkalmazás a mobil operációs rendszerének nyelvét fogja használni így ha magyarra van állítva a telefonunk nyelve ez a program is magyarul működik mostantól A magyar nyelv megjelenítésében még előfordulnak hibák ezek javításán dolgozunk További részletek a firmware-ekről fórumunkban ITT találhatók
2019. november 29.

Újdonság: 4-zónás központi lejátszó!

Felkerült kínálatunkba – és rendelhető viszonteladóinknál – az M400 jelzésű új iEast lejátszó, amely gyakorlatilg 4 darab Stream Pro (M30) képességeivel van felruházva. Tehát egy lakás 4 helyiségét tudja kiszolgálni zenével, ha végerősítőhöz, vagy aktív hangszórókhoz csatlakoztatjuk kimeneteit. További részletek a termék oldalán ITT!

2019. április 1.

iEast BA10: ajánlott vétel – a Hi-Fi Piac Online tesztje

Legújabb termékünk (is) kiérdemelte a magazin ajánlását: „A hangminőségével nagyon meg voltam elégedve, egész egyszerűen egy magasabb élményszintre emelte a zenehallgatást az autóban, még annak tudatában is, hogy a gyári fejegység és a gyári hangszórók nyilvánvalóan hátráltató tényezők voltak. Ennek ellenére így még nem hallottam szólni őket, az iEAST remek hangot rakott össze: pontos, levegős megszólalás, nagyon jól rajzolt mélytartománnyal, testes hangszerhangokkal, amelyek fényévekre vannak egy FM jeladós kütyü hangjától.

Kattints a teljes tesztért, főleg, ha gazdaságosan szeretnéd Te is „magasabb élényszintre” emelni az autós zenehallgatást!

tovább a teljes cikkhez »
2018. november 15.

Új termék autóba is: AudioCast (BA10)

Előző, a Hifishow-ról szóló hírünkben említett két újdonság egyike a kiállításon azóta már bemutatkozott AudioCast (BA10) Bluetooth aptX™ zenelejátszó. Ma elkészült a hozzá tartozó termékoldalunk, a hazai viszonteladóknál napokon belül rendelhető illetve kapható lesz az elsősorban autós felhasználásra szánt, de lakásban a mobilunktól 10 méteren belül akár erősítővel, akár aktív hangfallal is használható új iEast készülék.

© Copyright   iEAST.hu - NEON Multimedia Kft.  |  Minden jog fenntartva!
.