v4.6.412432.0 - 2022-04-05

v4.6.412432.0 - 2022-04-05

HozzászólásSzerző: Leonard » 2022.05.10. 12:08

Nem hivatalos lista (már nem állunk kapcsolatban az iEast-tel), de a Linkplay platform fejlesztései alapján, illetve saját tesztjeink szerint az alábbiak bizonyosan benne vannak ebben az új firmware-ben:

– Ismét működik a webes felülete a lejátszónak, ahol a főbb beállítások, manuális frissítés elvégezhető.
– Szünetmentes lejátszás támogatása (végre)! Tehát koncertfelvételeknél nem lesz semennyi kimaradás két szám között. MP3 és FLAC fájlokkal teszteltük, hibátlannak tűnik.
– Új funkció a HTTP API-ban: „közlemények bejátszása”. A httpapi.asp?command=playPromptUrl:[URL] paranccsal egy tetszőleges hangfájl vagy stream bármikor elindítható. Az éppen játszott zene lentebb halkul, a kijelölt hangfájl vagy stream pedig az aktuális hangerővel lejátszásra kerül. Utána a korábban játszott zene visszahangosodik (ahogy pl. az autóban a navigáció hangja is csinálja zenelejátszás közben). Ez a funkció alapvetően arra kiváló, amikor az okosotthon központ valamilyen eseményt, figyelmeztetést jelentene be a hálózati zenelejátszónk keresztül. Nem zavarja meg ezzel pl. az aktuális zene hallgatását, mert folytatódik a lejátszási lista tovább, de mégis értesülünk a „közleményéről”. Jelen pillanatban csoportokba kapcsolt lejátszóknál csak a csoport fő lejátszóján szólal meg a közlemény, bízunk benne, hogy ez később fejlődik, és a csoport minden lejátszóján hallható lesz.
iEAST.hu adminisztrátor – Kérdezz bátran, hiszen: „I'm Your Man”
Avatar
Leonard
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 245
Csatlakozott: 2017.08.16. 11:09

Vissza: Hivatalos firmware-ek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron